Ondanks de dwangsom van € 100 per dag?
Het is Yvonne van Hertum bij vonnis van 24 maart 2009 bevolen om elke link naar de site dutchpredators.org te verwijderen binnen 4 dagen op straffe van een dwangsom die inmiddels is opgelopen tot zo’n € 24.314,64 , direct opeisbaar door Martijn V., aangezien de link nooit verwijderd werd van de site van Vodde en er tot op heden nog opstaat.
Echter thans heeft Frau von Hertum de hele bestaande inhoud van haar illegale site dutchpredators.org gecopieerd naar een andere locatie, te weten: Compleet met foto , gesponsord door John Kleijn.
En thans denkt Frau von Hertum wel een link te mogen plaatsen, alhoewel onderstaande link leidt naar exact dezelfde inhoud als hetgeen er op Yvonne van Hertums site dutchpredators.org vertoond wordt

mag dit nu wel van Meneer de Rechter
Politie: Wilt u Mevr. van Hertum op staande voet arresteren, dit gaat mensenlevens kosten, in het gunstigste geval het leven van Mevr. van Hertum !
Wij hebben dat al eens eerder gezegd!

#1 door Frau Von op 26 november, 2009 - 06:26
Quote
Doe een wens… hopelijk win ik via een loterij € 24.314,64, zodat ik het in 1 keer kan betalen.
@ Admin, allereerst bedankt voor de informatie, op de 2 vragen ‘waar hebben we die naam eerder gehoord?’ & ‘de achterliggende opzet van mijn domein’ kan ik u evt. mocht u dat op prijs stellen via e-mail beantwoorden, maar kan deze vragen helaas alhier op uw blog niet beantwoorden omdat de vijand ook mee leest.
Wat ik nog wel even tegen uw lezers kan verklappen, er komt ook een copy van sks, mocht Mafia weer eens op het toetsenbord springen, juist op dat knopje ‘delete’ hebben uw kijkers tenminste nog een ‘mirror’
Admin:
Bovenaan de pagina staat het email adres…………
#2 door Frau Von op 25 november, 2009 - 15:52
Quote
danger 4 kids.com … go daddy.com, daar is dus hoogst waarschijnlijk wel iets aan te doen.
uiteraard schrijf ik nog niet wat omdat de vijand ook mee leest.
Admin:
U hoeft DomainsByProxy (GoDaddy.com) niet aan te schrijven, tenzij u een bodemprocedure wilt starten.
Beter schrijft u de hostingsfrima aan, dat is: secureserver.net
En die hebben weer iets te maken met wildwestdomains.com , waar hebben we die naam eerder gehoord?
Overigens, wat is de achterliggende opzet van uw domien http://frauvon.wordpress.com/ ??